Training


Bij ons ligt de focus op de patiënt. Daarom willen we je helpen om zo goed mogelijk voor de patiënt te zorgen. Daarom hechten we veel belang aan een hoog serviceniveau, dat garant staat voor een professionele en complete afwateringstraining.

Je ontvangt een patiënt met een verblijfskatheter voor drainage van pleuravocht en ascites op de afdeling. Er is veel om over na te denken bij het draineren van het vocht en het ontslaan van de patiënt. Neem contact met ons op en wij helpen u!

Onze medewerkers begeleiden je stap voor stap bij het drainageproces. We leggen zorgvuldig uit hoe en wanneer je het verband moet verwisselen. Onze medewerker neemt alle informatie mee die je nodig hebt en helpt je bij het bestellen van het drainagemateriaal. Het informatiemateriaal bevat drainage-instructies die de verschillende stappen van het drainageproces laten zien. Maar er is ook schriftelijke informatie over hoe je het verband moet verwisselen. U kunt de drainage-instructies en andere belangrijke informatie ook downloaden van onze Downloadpagina.

Als je nog vragen hebt, beantwoorden onze medewerkers deze graag persoonlijk tijdens de training. We helpen je ook graag na de training.

Natuurlijk helpen we je ook bij het aanleren aan de thuiszorg, patiënten of familieleden wanneer je de patiënt wilt ontslaan.

Heb je nog vragen?

Hier zijn enkele van onze veelgestelde vragen.

FAQ