Onze visie

"Verbetering van de levenskwaliteit van patiënten".Dit is onze visie en een motto dat we altijd met ons meedragen in alles wat we doen. We zien onszelf als een probleemoplosser voor de gezondheidszorg. MVO en milieuwerk zijn ook een natuurlijk onderdeel van ons dagelijks leven.

Onze visie

“Verbetering van de levenskwaliteit van patiënten”.

Dit is onze visie en een motto dat we altijd met ons meedragen in alles wat we doen. We zien onszelf als een probleemoplosser voor de gezondheidszorg. MVO en milieuwerk zijn ook een natuurlijk onderdeel van ons dagelijks leven.


"Verbetering van de levenskwaliteit van patiënten".

Dit is onze visie en de drijfveer achter alles wat we doen. Bij ons staat de patiënt centraal. Het is daarom belangrijk voor ons dat onze producten een verschil maken in het leven van mensen en dat ze een hoog niveau van patiëntveiligheid behouden.

Bedrijfsconcept

We willen een toonaangevend bedrijf zijn in medische technologie in Scandinavië met kwalitatief hoogwaardige, patiëntveilige producten. Onze organisatie wordt gekenmerkt door hoge competentie en eersteklas service. We zien onszelf als een probleemoplosser voor de gezondheidszorg. Met nicheproducten willen we symptomen verlichten en behandelingsmogelijkheden verbeteren. MVO- en milieuwerkzaamheden zijn een natuurlijk onderdeel van ons dagelijks leven.

MVO-beleid

We werken actief aan MVO-kwesties (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) binnen het bedrijf. Van het zorgen dat onze werknemers zich goed voelen op het werk tot het proberen leveranciers te kiezen met dezelfde waarden. Dit omvat uitgebreide inspanningen om onze impact op het milieu voortdurend te verminderen. Je kunt meer informatie over ons werk vinden in ons beleid voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Milieubeleid

We werken voortdurend aan het verbeteren van onze impact op het milieu. Deze kwesties zijn fundamenteel voor het bedrijf. Hier volgt een uittreksel uit ons milieubeleid:

ewimed streeft ernaar om zaken te doen op een ethische en maatschappelijk verantwoorde manier. Een actieve benadering van milieubeheer, met een veilige werkomgeving en minimale schade aan de natuur, past bij de doelstellingen en cultuur van het bedrijf.

Alle bedrijven hebben invloed op het milieu. Bij ewimed willen we bijdragen aan een duurzame samenleving op de lange termijn. Door te voldoen aan wet- en regelgeving en samen te werken met autoriteiten en organisaties, ontwerpen we ons milieuwerk in harmonie met de milieudoelstellingen van de maatschappij. Ons doel is om producten en diensten te leveren die zo milieuvriendelijk mogelijk zijn, van productie tot afvoer, en we kiezen onze leveranciers met dit in gedachten.

Alle activiteiten van ewimed moeten doordrongen zijn van milieuoverwegingen. Onze werknemers moeten verantwoordelijk zijn en in staat worden gesteld om voortdurend onze impact op het milieu te verminderen en vervuiling te voorkomen. We willen bijdragen aan een milieuvriendelijk bedrijf door bewuste keuzes te maken om onze impact op de natuur te verminderen.

Heb je nog vragen?

Hier zijn enkele van onze veelgestelde vragen.

FAQ