Over ons

ewimed Nederland is een bedrijf in de sector medische technologie en maakt deel uit van een Europese bedrijvengroep. Wij zijn gespecialiseerd in producten voor de drainage van pleurale effusie en ascites. Sinds onze oprichting staat de patiënt centraal. Daarom besteden we veel aandacht aan kwaliteit van leven en patiëntveiligheid.

Over ons

ewimed Sweden AB is een bedrijf in de sector medische technologie en maakt deel uit van een Europees concern.

Wij zijn gespecialiseerd in producten voor de drainage van pleurale effusie en ascites. Sinds we zijn begonnen, staat de patiënt centraal. Daarom besteden we veel aandacht aan levenskwaliteit en patiëntveiligheid.


ewimed - specialist in producten voor de drainage van pleurale effusie en ascites


In Europa

We maken deel uit van een groep en zijn een distributiepartner voor producten met de nadruk op interventionele therapie. De groep omvat ook overeenkomstige activiteiten in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Hongarije. Dit maakt ons samen een van Europa’s grootste leveranciers van verblijfskatheters voor langdurige drainage van pleurale effusie en ascites.

Bekwaam personeel


We hechten veel belang aan het werken in teams met competente medewerkers. Al onze verkoopvertegenwoordigers in Zweden zijn daarom gediplomeerde verpleegkundigen. Voor ons is het vanzelfsprekend dat we elkaar helpen binnen het bedrijf en dat je een gedegen opleiding krijgt in het veld.

Wil je deel uitmaken van het ewimed-team?

Klik hier voor carrièremogelijkheden binnen de Groep!

«

Ondersteuning voor de gezondheidszorg


We bedienen palliatieve geneeskunde, oncologie, longgeneeskunde, interventionele radiologie, gastro-enterologie en vele andere specialismen met onze bewezen producten.

Onze service omvat natuurlijk drainagetraining voor patiënten thuis. Maar we helpen onder andere ook met workshops katheterimplantatie, on-site ondersteuning bij katheterimplantatie en training voor professionals in de gezondheidszorg.

Ons productportfolio omvat producten die we zelf hebben ontwikkeld, PleurX™/PeritX™ drainageproducten en drainageproducten voor eenmalig gebruik.

Elk jaar worden er duizenden katheters geïmplanteerd binnen onze Groep.


Onze service stopt niet nadat de katheter is geïmplanteerd.
Bij ons staat de patiënt centraal. We willen dat de gebruikers van onze drainageproducten precies weten hoe ze ze moeten gebruiken. Dit biedt veiligheid voor de gebruiker en verhoogt de veiligheid van de patiënt. Ons bekwame personeel komt dan ook langs om de patiënt/familielid of verzorger te leren hoe het correct gebruikt moet worden. Onderwijs kan plaatsvinden in het ziekenhuis, in de thuiszorg of thuis. Patiënten hoeven niet meer naar het ziekenhuis om gedraineerd te worden. Dit verbetert de kwaliteit van leven voor patiënten en vermindert de druk op ziekenhuizen.