Mijn product

Met onze drainagesets kunnen patiënten met terugkerend pleuravocht of ascites het vocht gemakkelijk thuis afvoeren. Het is veilig en gemakkelijk en er is geen ziekenhuisopname nodig. Je sluit de drainagekits gewoon tijdelijk aan op de geïmplanteerde katheter en verwijdert ze onmiddellijk na het draineren weer. Dit herstelt de levenskwaliteit en maximale bewegingsvrijheid van de patiënt.

Mijn product

Met onze drainagesets kunnen patiënten met terugkerend pleuravocht of ascites het vocht gemakkelijk thuis afvoeren. Het is veilig en gemakkelijk en er is geen ziekenhuisopname nodig.

Je sluit de drainagekits gewoon tijdelijk aan op de geïmplanteerde katheter en verwijdert ze onmiddellijk na het draineren weer. Dit herstelt de levenskwaliteit en maximale bewegingsvrijheid van de patiënt.


Je arts zal je de meest geschikte drainageset aanraden, afhankelijk van het type en de hoeveelheid vocht die je moet draineren. Op al onze producten kun je eenvoudig zien hoeveel je hebt afgetapt.

Hier kun je jezelf informeren over onze drainagekits voor thuisgebruik.

Onze medewerkers zullen jou, je familielid of thuisverzorger trainen in het gebruik van de producten. Meer informatie is te vinden onder ewimed service.

Korte instructies voor drainage vindt u in onze folder Patiënten- en drainage-informatie.

Heb je nog vragen?

Hier zijn enkele van onze veelgestelde vragen.

FAQ
Producten voor de drainage van pleuravocht en ascites.

ewimed Nederland B/V

ewimed Denemarken